Vintage school bureautje dubbel incl.stoeltjes gereserveerd

Schattig dubbel schoolbureautje,mooi klein formaat. Erg leuk om aan te werken voor je kids. Er zitten twee stoeltjes bij, de ene is iets hogere als de ander. Ideaal voor een grote broer of zus. Het blad is van melamine en het onderstel van metaal. Er zitten kunststof bakken onder zodat je er ook nog spullen in kan opbergen. Ook nog een handig haakje voor de schooltas of jas. De afmetingen zijn: 90,5 cm breed x 50 cm diep x 57,5 cm hoog.
€ 125,-

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact