Stoere industriële werkbank/toonbank/kookeiland!

We hebben 2 van deze stoere werkbanken uit een oude werkplaats kunnen bemachtigen! Deze zeer stevige werkbanken hebben een metalen frame,metalen roosteren uitschuifbare lade. Uiterst geschikt voor in de keuken: goed afneembaar en fijne werkhoogte. Wanneer je beide werkbanken tegen elkaar zet,heb je een super groot kookeiland! De afmetingen van 1 werkbank zijn: 75 cm diep x 125 cm breed x 94,5 cm hoog. *1 werkbank is gereserveerd*
€ 395,-

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact