Stoere industriële lockerkast :gereserveerd!

Deze stoere lockerkast is afkomstig uit een oud fabriekspand.Echt een authentieke locker! Erg leuke details zoals de originele nummering boven de deuren,de roosters maar zeker de kleine kastjes in de locker met klepdeurtjes. Ook heeft de kledingroede 2 koperen haakjes en heeft de achterwand ook nog een haakje. De afmetingen zijn 73 cm breed x 50 cm diep x 190 cm hoog
€ 195,00

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact