Vanaf heden zijn wij geopend op afspraak

Omdat wij dagelijks op zoek zijn naar nieuwe vintage & industriële vondsten zijn wij geopend op afspraak.Elke dag van de week : maandag tot en met zaterdag! Zo hebben we meer persoonlijke aandacht voor u en kunt u langskomen wanneer het u uitkomt. Hoe fijn is dat ! Uiteraard kunt u de meubels reserveren via deze site en deze vrijblijvend komen bekijken in onze shop. Ook om gewoon even rond te kijken, bent u van harte welkom.
€ MAANDAG T/M ZATERDAG

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact