Retro kinderstoeltjes

Erg schattige retro stoeltjes. Deze stoeltjes hebben allemaal een metalen buizenframe. We hebben 3 stoeltjes met plateau, deze is er makkelijk vanaf te schroeven ( met vleugelmoeren).Het linker stoeltje behoort tot een kinderstoel met onderstel zodat je deze kan verhogen.

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact