Metal & Wood Vintage Wandrek Klimrek XXL Roomdivider!

Stoere vintage wandklimrekken. Deze wandrekken zijn afkomstig uit een oude gymzaal. Deze zijn perfect te gebruiken als roomdivider in een grote ruimte. Een voorbeeld zie je in onze schuurshop. Erg leuk om diverse accessoires aan te hangen, geeft de ruimte veel doorzicht maar je creeert toch verschillende ruimtes. De hoogte van de ruimte komt goed tot zijn recht. Ook erg mooie in een oud fabriekspand, voor een industriele uitstraling, old gym of vintage look!De rekken zijn 260 cm breed en 380 cm hoog. Evt. met het ophangsysteem.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact