Stoere industriele werkbank / toonbanken!

Deze stoere werkbank is afkomstig uit een oude fabriek. Heeft mooie industriele details zoals de haken aan de zijdes , het metalen rooster, de lade met kist (uitschuifbaar erg handig) en het stoere verweerde blad! Deze werkbank / toonbank heeft een frame van metaal , het blad is van hout met verharde bovenlaag.De afmetingen zijn: 125 cm breed x 75 cm diep x 95 cm hoog.

€ 295,00

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact