Retro keukenstoelen

Rode retro keukenstoelen, zitting en rugleuning zijn van formica en heeft een metalen frame. De tafel heeft een houten onderstel met lade en heeft een formica blad (grijs) ,Afmeting tafel: 110 cm x 70 cm x 74 cm (lxbxh)Stoelen zijn 15,-p/st Tafel 55,- De kapstok is van hout en heeft ijzeren haken, hierop zitten rode houten bollen (25,-)De tafel is inmiddels verkocht!

€ 15,-

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact