Design stoelen,Gerd Lange, Swing

Mooie designstoelen van ontwerper Gerd Lange voor Drabert Duitsland. Deze stoelen dateren uit de jaren '70. Dit model SWING heeft een oranje kuip met daarop bruine ploegstof. Het onderstel is van verchroomd metaal. Deze stoelen zijn uitstekend stapelbaar. Van dit model hebben wij er 6 op voorraad.

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact