metalen bak: Metal Green Medium

Mooie stapelbare metaalbakken. Authentieke kleuren en nog in zeer goede staat. Aan een zijde metalen etikethouder en aan de andere zijde een hengsel. Handig stapelbaar en ook te combineren met onze metal bak Large en small.De afmetingen zijn: 21 cm x 34,5 cm x 20 cm hoog

€ VERKOCHT!

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact