Metalen bak : Metal Green Large

Stoere metalen bakken. Deze bakken zijn in zeer goede staat. Ze hebben de originele kleur groen. Handig opstapbelbaar,etikethouder aan een zijde en greep aan de andere zijde. Deze bak is ook te combineren met de andere 2 maten,kunnen dus allemaal op elkaar gestapeld worden. We hebben er een groot aantal op voorraad.De afmetingen zijn: 50 cm x 32 cm x 19 cm

€ VERKOCHT

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact