Yellow & Metal: metalen opbergbak geel

Mooie grote metalen opbergbakken. Deze oude bakken zijn handig opstapelbaar. De okergele kleur past overal bij.We hebben gele bakken met en zonder hengsel. Degene met hengsel zijn 17,50 , zonder hengsel 16,00. De afmetingen zijn: 31 cm breed x 50 cm diep x 14,5 cm hoog. We hebben er voldoende op voorraad.

€ va 16,00

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact