Dekenkist XL & dekenkist M

Erg mooie dekenkisten. Beide hebben nog de originele zwarte kleur. De grote dekenkist heeft 2 handige metalen hengsels. Beide kisten zijn voorzien van een ketting zodat de klep niet openvalt. De afmetingen zijn : XL: 106 cm breed x 45 cm diep x 51 cm hoog. M: 59 cm breed x 32 cm diep x 34,5 cm hoog 

€ VERKOCHT!!

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact