unieke geldlades / kluisjes: ESCAPE kluisjes

Deze oude geldlades werden vroeger gebruikt voor geheime papieren/dossiers. Deze metalen geldlades hebben een koperen hendel en bij allemaal kan een hangslotje bevestigd worden.Bijna allemaalauthentieke LIPS kluisjes. De prijs is va 9,50

€ va 9,50

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact