Stoere oude theekisten XL

Mooie oude theekisten. Een hele partij met allemaal unieke kisten. Elke kist is anders. Deze kisten zijn afkomstig uit een oude theefabriek. Erg leuk als tafeltje, onze 1-lats kisten passen precies op deze kisten, zo heb je een dienblad en opbergruimte eronder! Ook zijn deze kisten perfect voor een winkelinrichting zoals THEEzaak/High TEA etc. De afmeting van een kist is: 51 cm hoog x 41 cm diep x 60 cm Lengte Prijs: 25,00 p/st

€ 25,00

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact