Stoere houten kist XL: Holland 1967

Grote stoere houten kist met opdruk: Holland 1967. Deze kisten zijn nieuw maar met old look! Dikke stevige planken zijn er gebruikt voor deze kist. Goede degelijke kist, voor wie wel een oude look wilt maar met een nieuwe basis! De afmetingen zijn: 35 cm breedte x 59 cm lengte x 30 cm hoog. 

€ VERKOCHT!

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact