Stoere houten kist M: Holland 1967

Stoere houten kist, zeer stevig. Deze kisten zijn gemaakt van nieuw hout maar met een oude uitstraling! Deze variant is een maatje kleiner dan de XL variant (ook in onzs assortiment) Erg leuk als fietskrat.De afmetingen zijn: 34 cm breed x 51 cm lang x 26 cm hoog. Bij al onze kisten is er een mogelijkheid om een eigen naam/logo in te branden. Vraag naar de mogelijkheden.

€ VERKOCHT!!

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact