Wijnkistje jaren 70

Leuke oude wijnkistjes, bij alle kistjes staat een tekst op. De kisten zijn van stevig hout. Erg leuk voor opbergen van kleine accesoires, handig om een kastje mee te maken of in combinatie met onze andere kisten.

Afmetingen: 46 cm x 31 cm x 23,5 cm (lxbxh)

€ VERKOCHT!!

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact