Oude appelkist (polen)

Oude appelkisten afkomstig uit polen. Allemaal gespijkerd. Erg goed geschikt voor het maken van kastenwanden, opbergkisten voor onder een (steigerhouten) bed, nachtkastje, salontafel, opberger etc.Deze kisten kunnen ook uitstekend gebruikt worden op persoonlijke tekst/naam/bedrijfsnaam etc in te branden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Afmetingen 50 cm x 40 cm x 31 cm

€ Verkocht

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact