Oud fruitkistje 1-lats

Oude 1-lats fruitkistje. Authentieke perzikenkistje, bij alle originele tekst ingebrand. Deze kisten zijn goed opstapelbaar. Erg handig als tijdschriftenkisten, cadeaupakketten, dienblad.Of maak een kamerscherm van deze kistjes zoals op de foto!

Afmetingen: 52 cm x 37 cm x 9 cm (lxbxh)

€ VERKOCHT!!

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact