Nieuwe 2-lats kist

Nieuwe 2-lats houten kisten. Stevig en zeer goede kwaliteit. De tekst is erin gebrand. Mooi licht hout. Deze kisten zijn erg handig als opberger, stapelbaar als kast of aan de muur .Bij deze kisten is het ook mogelijk om persoonlijke tekst/naam/logo in te branden, zie foto.

 

€ VERKOCHT!!

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact