Oude appelkisten

Echte originele appelkisten. 3-lats gespijkerde kisten. De kisten zijn voorzien van stempels en/of verfstreken van de vorige fruitteler.De kleuren varieren van grijs/okergeel/donkergroen. Deze kist leent zich perfect voor kasten , winkelinrichting , nachtkastjes , speelgoedkisten etc.

Afmetingen van de kist: 49 cm x 38,5 cm x 27,5 cm (lxbxh)

€ VERKOCHT!!

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact