Vintage rieten speelgoed kist

Leuke opbergmand van riet. Lekker groot dus veel opbergruimte. Deze mand is nog in goede staat. Heeft aan beide kanten hengsels. De onderzijde en binnenkant heeft houten balken zodat ie goed stevig is.Heeft een metalen sluiting. De afmetingen zijn: 50 cm diep x 82 cm breed x 55 cm hoog.
€ VERKOCHT!

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact