Oude industriële manden (zink!) Oestermanden.

Super stoere draadmanden.Deze oude manden zijn stapelbaar,de hengsels kunnen naar binnen gedraaid en het is van zink. Zoals de oude aardappelmand alleen dan in een stoere rechte vorm.Een erg handig formaat voor bijvoorbeeld al je tijdschriften! De afmetingen zijn 45 cm x 35 cm x 24 cm (lxbxh)
€ Verkocht

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact