Vintage fotolamp: klemspot KAP

Deze originele fotolampen zijn nog in zeer goede staat. De zwarte kappen zijn van aluminium. Mooi matzwart en zwart metalen klem, dus overal aan te bevestigen. Super accent in je interieur maar kan ook gewoon nog in functie van fotolamp. Het merk is KAP. De prijs is per stuk. Eventueel verzenden kan ook. Kosten hiervoor zijn 6,95  de industriele metalen standaard hoort er origineel niet bij, deze is afkomstig uit een oude fabriek, maar is wel leuk om te combineren. Het metalen statief is 85,00 We hebben nog 1 klemspot op voorraad.

€ 95,00

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact