Emaille Chocolat Brown Bekers ed.

Hele mooie emaille bekers in een bruine (chocolat brown) kleur. Deze bekers zijn erg leuk in je interieur als bv vaas/pot maar ook gewoon te gebruiken als drinkbeker. De bekers zijn in drie maten: small 3,50, Medium 4,50 en Large 6,50 De braadslee XL is 19,50 en braadslee small is 12,50, de braadpan 24,50, de kan is 8,50 Verzenden kan ook, de verzendkosten zijn dan voor de koper. 

€ va 3,50

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact