Emaille Black braadpannen/braadslee

Mooie zwarte emaille braadpan,pannetjes en braadslee. In goede staat.De braadpan (met deksel) XL is 25,- De braadslee (met deksel) XL 19,50 Braadslee (met deksel) M 12,50. De twee pannetjes zonder deksel zijn samen 5,00 Zwart pannetje met deksel is 4,50 Verzenden kan ook, de verzendkosten zijn dan voor de koper.

€ va 4,50

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact