Stoere Staande Lamp: SPOOR!

Deze Limited Edition staande lampen zijn gemaakt van oude spoorbielzen! De basis hiervan is stevig en stoer. De zwarte metalen steigerbuizen geven een mooi contrast. De fitting is van zwart porselein. De hoogte van de lamp is verstelbaar door de haak aan het einde vd buis. Ook bij deze lamp is het leuk om te varieren met (oude) metalen lampenkapjes. We hebben verschillende soorten en maten op voorraad. Maar ook zonder de metalen frame kapjes is deze lamp super! De hoogte is 153 cm (van vloer tot bovenste metalen buis)

€ 175,00

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact