Raw,Black Metal & Wood staande Lamp M

LImited Edition.Stoere robuuste lampen. Ook deze zijn uniek. De houten meerpalen geven een stevige stoere basis van de lamp. Erop zijn zwarte steigerbuizen gemonteerd met daarin de draad. Ook bij deze lampen izjn de fittingen van POSELEIN zwart! De lamp is in hoogte verstelbaar door de haak aan het uiteinde hiermeee kan je de draad erdoor lussen. Ook leuk om bij deze lamp een (oude) metalen lampenkap de combineren. Dit geeft net een speelser effect. We hebben verschillende formaten en vormen metalen kappen. Maar ook zonder kap met een mooie led lamp is deze super stoer in je woning,kantoor etc, Al de materialen zijn puur,stoer en elke meerpaal is uniek!De hoogte van deze lamp is 120 cm

€ 175,00

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact