Industriele archiefkastjes!

Stoere opbergers van metaal. Deze oude archiefladekastjes zijn allemaal los.  Je kan deze stapelen, zelf is het aantal te bepalen. Een hoge toren, vierkant, rechthoek, varieren maar! De kleinste grijze archiefkasten zijn 15,00 p/st. De grotere witte zijn allemaal verkocht. Ideaal voor je werkplek, knutselspullen, kaarten, foto's etc.

€ va 15,00

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact