Vintage autoplaatjes & kentekenplaatjes:sterovita

Originele Metalen autoplaatjes van melkproduct sterovita uit de jaren 60. De verzameling heet de auto door de jaren heen. Op de achterkant van de plaatjes staan het merk, model en de technische gegevens.Alle in zeer goede staat.

Een compleet blad met de auto plaatjes is 20,00 EUR (4 soorten in stock)

Het complete blad met de kentekenplaatjes,COMPLEET! is 50,00

: VERKOCHT!!
€ va 20,00

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact