Oude schoolkaarten: natuur & dieren

Oude authentieke schoolkaarten.De schoolkaarten zijn van doek en allemaal voorzien van de originele oude stokken om aan op te hangen en op te rollen. Op deze natuurkaarten staan afbeeldingen van dieren uit verschillende landen. Ook zijn er kaarten waarbij details gegeven worden van de dieren zoals het bottenstelsel, planten etc. Al de kaarten zijn gefotografeerd, op de foto kun je scrollen en zo kan je alle schoolplaten van de natuur zien. Elke kaart is uniek.

De thema's zijn:

- In de rimboe (apen) SOLD

- Bij de ruine ( uilen)

- In de rimboe (tijgers en olifant)

- Uit de australische dierenwereld (kangaroes) SOLD

- In het baziliaanse oerwoud ( tijgers) SOLD

- In het gebied van de bovennijl (nijlpaarden)SOLD

- In een duits bergwoud ( varkens)SOLD

- Op de heide (insecten)SOLD

- Bewoners van de karpaten (beren) SOLD

€ 39,50

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact