VINTAGE cadeaupakket: stoer,robuust & uniek!

Onze stoere eigentijdse kerstpakketten, VINTAGE in een krat: Een origineel, uniek & handmade ! Voor de stoere mannen, hippe vrouwen. Vele variaties mogelijk, ook leuk als jubileum cadeau, verjaardag pakket etc. Ook met persoonlijke tekst mogelijk.

€ va 22,50

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact