Industriele lampen : Binnen & Buitenlamp

Stoere industriele lampen. Deze lampen zijn afkomstig uit een oude fabriek. Ze zijn van hard kunststof en zijn dus niet zwaar waardoor ze aan elk plafond te bevestigen zijn. Elke lamp heeft een snoer met een stekker en een ijzeren haak aan de bovenzijde.Deze details geeft de lampen een stoer uiterlijk.De kappen zijn allemaal wit. Deze lamp is ook erg geschikt om buiten op te hangen, is waterbestendig en door de lange snoer overal op te hangen.

Hoogte kap: 30 cm

Doorsnede kap: 37 cm

€ 75,-

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact