Boomstam als tafeltje

Een mooi oud spant uit een oude schuur gered. Wij hebben hiervan verschillende stammen gezaagd. Verschillende hoogtes op voorraad. Het gaat om een zeer oud gebint dus goed gedroogd en echt authentiek. Mooie details in verschillende stammen zoals noesten, sleuven van gebind. De prijzen varieren van 20,- (s) tot 45,- (xl )

€ va 20,-

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact