Wollen kussen

Stoere , vintage kussens gemaakt van oude wollen dekens. Elk kussen is uniek, kan op vele manieren gecombineerd worden. De kussens hebben leuke details zoals label en oude knopen. Ook in combinatie met de kussens hebben we kast/deurhangers. Ook erg leuk als cadeau of voor op de kinderkamer. De afmetingen van de kussens zijn 45 cm x 45 cm.  De kussens en deurhangers kunnen ook op bestelling gemaakt worden, we hebben veel verschillende kleuren/designs wollen dekens.

€ 19,50

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact