Stoere Groeimeter

Stoere groeimeter gemaakt van een oude plank. Elke groeimeter is uniek. De voornaam wordt geschilderd, de cm zijn erin gebrand. De achternaam,geboortedatum/lengte/gewicht kunnen erin gebrand worden. De groeimeters zijn op bestelling, veel verschillende mogelijkheden bv in kleur vd naam / wat er precies ingebrand wordt. De groeimeter gaat van 70 cm t/m 180 cm. De groeimeter kan bevestigd worden op 70 cm hoogte, dit is ongeveer de lengte waarbij kinderen gaan staan (rond 1 jaar)We hebben nu ook robbuste boomstamgroeimeters. Deze brede planken zijn uniek! Deze zijn 48,50 p/st

€ va 37,50

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact