Sweet Petit Collectie Prenatal

Voor deze herfst collectie hebben wij de props geleverd van #Rotan wieg #okergele wollen deken #klossen wol #boomstamschijven #trapje berkentakken. Erg mooie styling door MetMijke en fotografie Koterfoto.

Ook op zoek naar stoere vintage props, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact