Katern BN De Stem: &Opgeknapt

Voor het &-magazine van dagblad BN De Stem is mijn gevraagd om in de klusrubriek de lezers te inspireren om iets leuks te doen met een meubelstuk, oud kastje, tafeltje etc. We hebben inspiratie genoeg dus ik greep deze opdracht meteen met beide handen aan. Meteen aan de slag met onze oude kisten, deze omgetoverd tot kist-poef. De charme van een oude warme deken komt goed tot zijn recht.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact