Artikel in Dagblad BN De Stem: &De Speciaalzaak

Een leuk artikel over onze passie. Dit artiekel over speciaalzaken waaronder ook onze schuurshop valt. Na een fijn interview met Dorien van Dijk (journalist/tekstschijver, www.dvdtekstenpr.nl)  mag het resultaat er zijn.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact