magazine flow: ook onze toonbank & woonaccessoires!

Het project Ver van Hier in Rotterdam staat in magazine flow.Styling Voor deze kinderboekenwinkel en koffie&broodjesshop door MetMijke , Ps PuurStella . De industriele & vintage sfeer is goed in deze shop terug te vinden. Onze woonspullen komen hier goed tot zijn recht zoals: de toonbank, lampen, perzische loper, servies, stoelen etc. Erg mooie project, leuk om hiervoor woonaccessoires te zoeken.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact