Zaterdag 25 April: Openingsevent: Geslaagd!

Een nieuwe website en veel nieuwe vondsten daarom een opening van onze schuurshop. Al zijn wij al even bezig en staat de deur nu al voor iedereen open, 25 april staat de koffie (met wat lekkers) klaar. Aan de kinderen is ook gedacht: een springkussen en je kan geschmickt worden!

In onze schuurshop zijn ook de mooie kinderkamer accessoires te koop van Tut & Jut Kinderatelier. Zij zijn er deze dag ook met genoeg kinderkamer-inspiratie & artikelen.

Kom ook ns woon & kinderkamer inspiratie opdoen.

Deze opening was zeer geslaagd, enthousiaste bezoekers, positieve reacties, blije gezichten, leuke opdrachten. Mede dankzij vrienden & familie om deze dag mogelijk te maken. Bedankt!!

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact