Koffietijd uitzending - debuut

Oktober = Woonmaand. Bij een aflevering van Koffietijd, RTL4, werd een week lang het thema Wonen/inspiratie/styling behandeld. Wat maak je zelf en wat kan je allemaal maken van oude materialen/meubels etc. Ook ik mocht in die week mijn item laten zien. Voor deze uitzending heb ik een oude veilingkist 'verandert' in een nachtkastje. Behalve de wielen eronder is het kastje in zijn geheel gemaakt van oude veilingkisten. In deze uitzending was ook: Piet Boon (architect/ontwerper) te gast.

Een mooie ervaring!

 

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact