Hip, stoer en nostaligisch

Een artikel in dagblad BN De Stem. In deze rubriek portretteert de krant bedrijven in de regio. Een intervieuw in katern stad en streek. Dit was de start van als-nieuw, een leuk stukje dat verteld waar ik op dat moment stond met mijn label: als-nieuw. Nu een jaar later resulteert dit in een website!.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact